In

Gamiss Haul

Pozdraaaav i dobrodošli u novi post! Ovaj uvod u post sam promijenila već 6 puta... A pišem ga već 2 tjedna... Bilo je svega i svačega pa stvarno nisam uspijela ništa napisati ili objaviti i urediti i sve.. Uglavnom, od sad pa nadalje se trudim objaviti po jedan post svaku subotu. Nadam se da ću uspijeti u tome.Mislim, krenula sam lijepo sa planerom, planiranjem i sve i stvarno imam u planu dosta zabavnog serijala i to, tako da nadajmo se da će mi sve to zamišljeno uspijeti hehe.


I sad da vas uvedem u današnji post. Danas radimo haul sa sajta GAMISS i let's go jedaaan aplauz sada jeeer napokon i ja da sam nešto slikala svoje za haul i da ću to objaviti haha. Slike logično nisu perfektne i tako to, ali uklopit će se sve to hajde! Imam vremena prakticirati fotografiranje hehe. 
I ovaj uvod je postao dug pa hajmo na post :D

Prva stvar su ove divne, krasne, bajne četkice. Znači predivne su u svakom smislu i stvarno sam ih viđala mnogo i sad sam presretna što ih napokon i ja imam! 

Znači boje na ovoj paleti su predivne! Stvarno ima izbora i onih sjajnih i svakakvih i paleta je stvarno super! Lijepo i stoje boje i sve. I okej, sad sam shvatila da sam užasan komentator šminke, ali nema veze. Uz fotografiranje i to si moram uzeti vremena naučiti haha!

A highlighter kao highlighter. Uljepša sve samo svojim izgledom i samo pogledom na njega. Ali, stvarno je super ispao, iskreno!

Ovaj ruksak je predivan! Ovi dodaci uz njega su isto super, ali meni nepotrebni haha! Ruksak je stvarno top i ima ove resice i preprepredivan je! Ovo nisam mogla lijepo uslikati jer je ruksak zgrčen pa ono haha! 


Ovo je nešto što kad sam htjela naručiti bilo ono da / ne jer ipak  nekako mi je riskantno baš to stavljati na facu, a kupljeno na internetu ( šminka je izuzetak haha! ). Uglavnom, morala sam ja to kupiti i kad je stiglo prvo je mama probala i koristila malo čisto da meni faci ne bude ništa hehe, i uglavnom sam krenula onda i ja koristiti i djelotvorna je i nemam nikakvih problema s facom zbog toga, samo što boli kad se skida, mislim kao i svaka maska do sad koju sam imala, ali baš boli onako tuuuugo haha! Uglavnom, super je!

I to bi bilo to od današnjeg posta! Do slijedeće subote ;)
xoxo, Josipa! <3

check this :

Related Articles

16 komentari:

 1. Odličan post,čula sam doosta pohvala na račun ovih kistova!♥

  Bella Place.

  OdgovoriIzbriši
 2. Que maravilha!
  bjs
  http://www.pinkbelezura.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Veoma zanimljiv haul, žao mi je što nisi fotkala ruksak čini mi se lijepim. Ove boje u paleti su divne *o*

  Delilah's Stories | Filmtastično

  OdgovoriIzbriši
 4. Četkice su fenomenalne i definitivno moj favorit među ovim stvarima. Međutim, ceo odabir generalno je ekstra. A što se crne maske tiče, gledala sam an jutjubu neke što isprobavaju tu masku i ono, vrište bukvalno dok skidaju, mada me to neće sprečiti da je naručim (nije da imam problema s mitiserima, ali moram da probam, živo me interesuje kakav je osećaj 😂) Odličan post. ❤️

  The girl named Ana

  OdgovoriIzbriši
 5. Amazing post...thanku for sharing this lovely post with us....we are waiting for your another write up..

  Always wear the best clothing accessory like classy caps.
  visit us:- Customized caps Online

  OdgovoriIzbriši
 6. Thanks for posting such informative blog for us.
  Visit us: Customised Gifts

  OdgovoriIzbriši
 7. wau zaista odlicne stvari :)
  https://highheelpoodl.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 8. Thanks for sharing this lovely post with us.....we are waiting for your another write ups.. have a nice day....keep posting!!
  Customized keychains

  OdgovoriIzbriši
 9. Thanks for sharing these lovely pictures and shopping tips. Yes, great place to visit.
  Xiaomi Mi A1 Mobile Covers

  OdgovoriIzbriši

 10. Wonderful post dear
  read our post for latest mobile cover
  Fancy Asus Mobile Cover

  OdgovoriIzbriši
 11. The mermaid brushes are amazing!!!!! I have one of these kits and i love it so much!!!
  REILLIZA ||| I N S T A G R A M

  OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.

About Us

We present Woop a creative magazine templates for bloggers who love to blog on food, fashion, travel and for personal blog.