In

ZAFUL - haul

Pozdrav i dobrodošli u novi post! Nakon posta wishlista sa Zafula vrijeme je i za jedan haul sa istoimene stranice. Znači, paket je došao prošli ili čak pretprošli tjedan i trebalo mu je nekih 2 tjedna od tjedna kad sam opće naručila i poslala narudžbu ( jel ovo opće ima smisla? ). No, sve u svemu, paket je preuzela mama ( logično ) i rekla mi je da se trebalo platit nekih 20-30kn ili manje i evo iskreno ne znam za što je to bilo, al to je jedino plačanje od cijele odjeće i svega. No, paket je došao u perfektnom stanju, stvarno bez riječi onako, odlično! U paketu su znači bile jedne sunčane naočale, jedan duks, te paket chockera. Slike neće biti moje jer nisam još dobila priliku da imam lijepo svijetlo i lijepo vrijeme, te svakakve obaveze i uvijek nešto bolesna i to i ond svašta haha! Uglavnom, nastavite čitati i imat će te za svaku stvar ponuđene linkove pa ako vam se svidi da i naručite!


1. Casual Floral Applique Pullover Hoodie
Prvo bi započela sa duksom. Znači, prvo uzela sam veličinu M iako je moja veličina S/XS i to sam napravila jer sam mislila da će mi onda duks biti veći onako da ga mogu nositi na hulahopke bez hlača, nadam se da znate na što mislim haha. I uglavnom, duks mi savršeno pristaje u dužini, ali su mi rukavi poprilično veći, al svejedno mi se sviđa jer stvarno je zima i malo velike veličine ne škodi. I duks je preudoban, pretumblr i onako jednostavno divan! 2. Metal Bar Golden Frame Pilot Sunglasess - Golden
Najviše što mi se svidjelo kod naočala je to da su došle totalno čitave haha, ne mogu opisati koliko sam bila u strahu da će im se nešto desiti. Još uvijek nisam imala priliku da s naočalama izađem vani, evo iskreno, ali sam ih isprobala i onako malčice su mi velike, ali stvarno onako sitno, ali budemo riješili i to. Također, naočale su predivne!


3. Choker Necklaces Set - Black
Chockeri ovako po izgledu su predivni i stvarno ono ako volite chockere imate baš dobar odabir između ovih jer je svaki ovaj chocker stvarno sam po sebi ' spešl ' i onako pretumblr su mi. Do sad sam nosila 2 i jako su dobri, izgledom, a sad s onim što ih prikvačim ne znam koliko će izdržati haha! Al predivno izgledaju, to je dovoljno hehe!


duks / hoodie -> click here
naočale / sunglasess -> click here
chockers -> click here 

Što se tiče slika mojih od ovih proizvoda, potrudit ću se uslikati slike što prije i nabaciti novi sami post za to!Goodbye until nex post! :*

check this -> ZAFUL DOUBLE 11

Related Articles

9 komentari:

 1. Predivne stvarcice si odabrala.❤

  Novi post na mom blogu
  https://smallwomenscorner.blogspot.rs/?l

  OdgovoriIzbriši
 2. Duksi mi se mnogo dopada i ja volim da su mi duksevi tako malo veći. Imam iste naočale, zaista su super i odlično izgledaju. :)

  Minnah's Life

  OdgovoriIzbriši
 3. Super post! Slažem se da je duks predivan i pretumblr, također imam iste naočale i odlične su mi *-*
  Novi post -> This is my life

  OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.

About Us

We present Woop a creative magazine templates for bloggers who love to blog on food, fashion, travel and for personal blog.