In

HALLOWEEN with ROSEGAL

Pozdrav novim članovima bloga! Promijenile su se brojke pratioca i pregleda tako da dobrodošli haha i hvala vam! Iii svi dobrodošli u novi post. Ponovno su u pitanju suradnje i imam osjećaj da će neki bloggeri misliti da će mi blog postati onako samo za pisanje suradnja, al uvjeravam se da neće, samo se sad želim malo isprobati u nečem novom! Također, prvi paketić s Zafula je naručen i očekuje se tako da će čim stigne i o tome post! A za danas sam pripremila nešto u vezi Halloween-a ili ti ga Noći vještica u suradnji sa sajtom ROSEGAL .
Odlučila sam za početak izdvojiti par meni lijepih stvarčica za halloween sa sajta i na kraju vas iščekuju neki popusti i slično sa sajta tako da checkirajte to sve!
 1. crna haljina / 1st black dress -> click here
2. haljina / 2nd dress-> click here
3. chocker -> click here
4. kostim / haljina šišmiša / costume -> click here 

 Ova slika je od jedne kao igre sa sajta Rosegal. Pravila su da morate pogoditi sve četiri stvari / osobe sa slike i možete osvojiti kupon i do 100$. Opširnije, a i gdje možete sudjelovati je u ovom linku -> http://www.rosegalreviews.com/no-tricks-all-treats/ ( click ) . Želim vam svima sreću i da, biraju se 3 pobjednika. 

Until next post! xoxo, Josipa. <3

 

Related Articles

18 komentari:

 1. Ova 4. haljina mi je toliko prefora i totalno unique da bih si ju i ja nabavila iako znam da ju definitivno nikada ne bih obukla, ali je preprefora. Sve si stvari baš super pogodila i izabrala. Odličan post!:)❤️

  sretnisanjar.blogspot.hr

  OdgovoriIzbriši
 2. Amazing stuff!:)
  fashion--twins.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Obožavam ovaj tip postova! Jer uvijek i sama pokušam skužiti gdje i kada ću uhvatiti koji popust! Odličan post i hvala na obavjesti jer nisam imala pojma!

  Felizhanna.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Great post dear

  Would you like follow each other? :)
  https://panidomubloguje.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 5. Odličan post. Chocker i poslednja haljina su dominantni.


  http://www.ccaammblog.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 6. Cool dresses!
  I`m following your blog with a great pleasure in GFC
  Follow back? Sunny Eri: beauty experience

  OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.

About Us

We present Woop a creative magazine templates for bloggers who love to blog on food, fashion, travel and for personal blog.